TRITON Restaurant Praha


 
Gastronomický kalendář

Kromě nabídky z jídelního lístku připravujeme pro naše hosty zpestření v podobě sezónních menu. Chceme, aby naši hosté mohli ochutnat jídla spjatá s určitým ročním obdobím, či specifickým svátkem.

Všechna menu je možno zakoupit jako dárek svým blízkým ve formě dárkového GOURMET CERTIFIKÁTU. Příjemně strávený večer ve dvou u dobrého jídla a pití v jedinečném prostředí krápníkové jeskyně je stejně ten nejlepší dárek, kterým uděláte radost každému!


Sezónní menu - Denně od 12.00 do 17.00

Sezónní menu je založené na sezónních, tedy čerstvých surovinách. Díky tomu, že měly možnost dozrát v čase pro ně přirozeném, lépe chutnají a jsou i o po poznání kvalitnější. Pochutnejte si v každém ročním období na našem sezónním menu!
 

  • Sklenka Bohemia Prestige Rosé Brut 0,1l

  • Domácí bílý jogurtový sýr, zelený chřest v tempuře, ředkvička, bílá čokoláda,
    kokosová pěna, oxalis
    [CZK 140,-]

  • Polévka curry-citrónová tráva, jarní rolky
    [CZK 120,-]

  • Opékaný marinovaný losos Ikarimi ve vodce v obalu z červené řepy, račí omáčka,
    rukola rizoto, fialový květák, thajský chřest, kaviár
    [CZK 290,-]

  • Sous-vide perlička obalená parmskou šunkou, grilovaná mediterán zelenina,
    cassis-šalotková omáčka, opékaný topinambur s Créme fraich
    [CZK 420,-]

  • Valrhona čokoládový fondán, vanille Tahiti omáčka, višňové pyré, Mascarpone zmrzlina
    [CZK 220,-]

  • Káva nebo výběr z čajů

Cena: 1190,- Kč

L'Atelier Gourmet Menu - celoročně: ST-NE 17.00-23.00

Gurmánské menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka je promyšlené do každého detailu. Vína podtrhují zajímavou chuť jednotlivých chodů. Tolik nápadů, chutí a barev na jednom místě - v krápníkové restauraci v centru Prahy. Zveme Vás na gastronomický zážitek!
 

  • V Kalahari soli mořený filet ze pstruha, jablko, brusinky, křen [CZK 210,-]

  • Kumquat, ananas, ředkvička, chřest, okurka – ponzu, Vinaigrette Le Baume de Bouteville
    – Balsamique Français Artisanal 6 let, okurková zmrzlina [CZK 220,-]

  • Červené krevety v sépiovém těstíčku, avokádo – crème fraîch, kaviár Imperiál,
    kokosová omáčka [CZK 290,-]

  • Dvojité hovězí consomé, pistáciový nok, kari pěna [CZK 110,-]

  • Marinovaný sumeček na dva způsoby v obalu z červené řepy, červené vinné rizoto,
    fialový květák, řeřicha, šafránová omáčka, champagne pěna [CZK 420,-]

  • Telecí filet steak, brzlík, krémová omáčka ze smrže a rozmarýnová omáčka,
    pórkovo-bramborové pyré, chřest variace, hrášek [CZK 450,-]

  • Grand Marnier mousse s yuzu, přelitý čokoládovou glazurou Opalys, sušený prach z tomatů,
    oxalis, yuzu-jahodové granité, citrónový chips [CZK 260,-]

Cena: 1960,- Kč

České MODERN ART Menu - celoročně: ST-NE 17.00-23.00

Tradiční suroviny české kuchyně připravené jinak a s lehkostí moderní kuchyně. Ta si hraje s kombinací různých chutí a nebojí se pracovat s nejnovější technologií. Ochutnejte české degustační menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka, který posouvá tradiční českou kuchyni na novou úroveň.
 

  • Hovězí tataráček, bramborová pusinka, pěna z kyselé okurky,
    opečený chléb [CZK 150,-]

  • Pražská šunka s křenem, nakládané cibulky, kyselá okurka, bílá čokoláda,
    rajče, oxalis [CZK 140,-]

  • Hovězí double consommé z oháňky, špekové knedlíky,
    čerstvá zelenina [CZK 110,-]

  • Pomalu pečený hovězí Filet steak, svíčková omáčka,
    soufflé z karlovarského knedlíku [CZK 420,-]

  • Marinované kachní prso s pomerančovou omáčkou, červené vinné zelí,
    špičky z bramborového těsta [CZK 290,-]

  • Jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou [CZK 160,-]

Cena: 1270,- Kč

Candlelight Menu - celoročně: ST-NE 17.00-23.00

Romantická večeře při svíčkách v nezapomenutelné atmosféře secesní krápníkové jeskyně jistě potěší jako dárek k výročí svatby nebo i při jiné slavnostní chvíli pouze pro dva. Udělejte radost své drahé polovičce.
 

  • Sklenka Bohemia Prestige Rosé Brut 0,1l
  • Kumquat, ananas, ředkvička – ponzu okurková zmrzlina, Vinaigrette
    Le Baume de Bouteville – Balsamique Français Artisanal 6 let
  • Červené krevety v sépiovém těstíčku, avokádo – crème fraîch, kaviár Malosol,
    kokosová omáčka
  • Dvojité consommé, pistáciový nok, kari pěna
  • Telecí filet steak, brzlík, krémová omáčka ze smrže a rozmarýnová omáčka, pórkové bramborové pyré, chřest variace, hrášek
  • Tarte z Mascarpone, ananas, čokoláda Opalys
  • Káva nebo výběr z nabídky exklusivních čajů
Cena: 1500,- Kč

Sezónní menu - Denně od 12.00 do 17.00

Sezónní menu je založené na sezónních, tedy čerstvých surovinách. Díky tomu, že měly možnost dozrát v čase pro ně přirozeném, lépe chutnají a jsou i o po poznání kvalitnější. Pochutnejte si v každém ročním období na našem sezónním menu!
 

  • Sklenka Bohemia Prestige Rosé Brut 0,1l

  • Domácí bílý jogurtový sýr, zelený chřest v tempuře, ředkvička, bílá čokoláda,
    kokosová pěna, oxalis
    [CZK 140,-]

  • Polévka curry-citrónová tráva, jarní rolky
    [CZK 120,-]

  • Opékaný marinovaný losos Ikarimi ve vodce v obalu z červené řepy, račí omáčka,
    rukola rizoto, fialový květák, thajský chřest, kaviár
    [CZK 290,-]

  • Sous-vide perlička obalená parmskou šunkou, grilovaná mediterán zelenina,
    cassis-šalotková omáčka, opékaný topinambur s Créme fraich
    [CZK 420,-]

  • Valrhona čokoládový fondán, vanille Tahiti omáčka, višňové pyré, Mascarpone zmrzlina
    [CZK 220,-]

  • Káva nebo výběr z čajů

Cena: 1190,- Kč